Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan I. Bican to vzal za špatný konec. Neměl chtít milion, avšak mohl podmínit propůjčení jména otce pro stadion tím, že Slavia zřídí a bude provozovat nadaci na podporu obětí komunismu.

0 0
možnosti
MM

Jsem starý dědek, který ještě viděl hrát Pepiho Bicana ligu v slávistickém dresu. Proto bych byl rád aby současný stadion Slávie nesl jeho jméno.

Majitelé klubů nemají moc společného se srdcaři, kteří mu fandí. Viz Chelsea, jeho majitel, ruský oligarcha versus fanoušci klubu.

1 0
možnosti
JV

Nezlobte se, ale co mají Číňané společného s Horákovou mi fakt uniká. Navíc - ospravdlňovat zapůjčení jména tím, že se Číňani ze svých hříchů vykoupí milionem korun mi připadá přinejmenším pitomá. Až Slavia vyhraje titul, bude jásat Číňan Nečíňan. To samé, jestli se nepletu, zkoušel už na Řebíčka...

0 1
možnosti
Foto

A71l95e13š 61P87r25a61g45e27r

13. 3. 2017 11:25

Nechápu rozhodnutí a prohlášení pana Bicana, zadarmo by se musel stydět a za milion se nestydí?!! Jaký je v tom rozdíl? Udělal by lépe, kdyby své pokroucené morální zásady držel ve své hlavě a nevyprávěl je do novin. Hele, já nemůžu zabít druhého člověka, to prostě nejde, ale když mi dáte milion, tak teda tu vraždu spáchám... No, co dodat... asi to, že komunismus za ty špatné lidské vlastnosti nemohl, děje se to i v kapitalismu, spíš je to o lidech a jejich obrazu, pohledu na svět, jejich činech.

1 2
možnosti
MM

Komunismus ty špatné lidské vlastnosti podporoval a rozvíjel. Stejně jako nacismus.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal