Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenom furt přemýšlím, proč neuvedl konkrétně Auroru. To by v tom složení posluchačů určitě zabralo.

2 0
možnosti
MK

Rv V článcích o událostech v zahraničí s Vámi, pane Stejskale, dost často souhlasím, ale doma nejste prorokem. A je to přece tak prosté.

Protože především jeho přátelé Zemana podporovali a také vyzývali k opětovné kandidatuře, je přece v intencích přátelství je poctít prvotním oznámením. A zbytečně rozvádíte nějaké utajení; přímo řekl, že přítomní v sále jsou svobodní občané a nebude je zavazovat, aby jeho sdělení si nechali pro sebe.

Vyjadřovat se o všech občanech (kromě těch jeho přátel) jako plebsu je minimálně hloupé. Jako občan Zeman, byť toho času prezident, dopředu všem oznámil, že rozhodnutí o kandidatuře zveřejní v jím stanovený termín. Nemůžete přece tvrdit, že např. p. Kalousek je Zemanův přítel, ale současně není ani plebs, neb i jemu bylo oznámení určeno. I ti mnozí, kteří Zemana budou volit, se nepovažují za jeho přítele a určitě se současně, tím, jak to Zeman "zrežíroval", nepovažují za plebs.

Vaše "uplivnutí" míří jako bumerang zpět k Vám. Myslete si, že jste plebs, moc vás nebude.

2 0
možnosti

Tak jistěže to skoro každej chápal tak, že dnes k tomu přihodí taky nějaká zdůvodnění, což se i stalo. Jinak jistě ani největší naivka nepočítal s tím, že by Zeman nekandidoval;-D

0 0
možnosti
JV

J59i18ř11í 64V84o25l42k66a

10. 3. 2017 11:26

No, to fakt nikdo nečekal.;-D;-D;-D

5 0
možnosti
Foto

Je to marný, je to marný. Zeman snad bude mít klid až v "six feet under", ale asi ani to ne.

Sebral pravdoláskařům již třetí prezidentskou štaci (Klaus sebral první dvě) a to se neodpouští.

A ta čtvrtá, pane Stejskale, bude zase tam, kde záda ztrácejí své slušné jméno a Zeman podruhé vyhraje. A ještě přesvědčivěji, než poprvé.

5 5
možnosti
MM

Rád bych vám připomněl vaší fundovanou prognózu: Bobošíková se s podporou Klause dostane do parlamentu s prstem v nose! ;-D

5 0
možnosti
EP

Nevím proč píšete "nejdříve vyvoleni, potom plebs" Nejdřív to jsou přátelé a potom občané. Považujete-li občana za plebs, tak se snad cítíte být Vy autore něčím jiným? Nechápete, že přátele si volí každý sám. Občan je ten každý, který v demokratickém státě má při volbách hlas stejné hodnoty. Kdo si myslí,že jeho hlas má hodnotu vyšší jak hlas někoho jiného NENÍ DEMOKRAT. !!

Duše TGM se diví co se to děje,když je to tak prostý princip, že mu někdo může nerozmět.

4 3
možnosti
RH

To byl spíš výstřel z Aurory...

2 4
možnosti
PK

Jako ftipný, že jo, autore.

0 0
možnosti

Stejskal a jeho věrný fámulus Vodvářka (který svého Mistra nikdy neopomene pochválit, aniž se mu dostává stejného) zcela očekávatelně poplivali svého prezidenta. Jak statečné...

5 2
možnosti

Bože, do čehos to duši dal...

4 1
možnosti
Foto

Pan Ovčáček nemá čas. Pátrá stále po článku a tak občas cosi přehlédne...R^

5 5
možnosti

Bože, do čehos to duši zase dal...

3 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS