Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

4 nebo 6, to není problém: IDF informovala o 4 raketách, 3 z nich zlikvidoval Iron Dome a čtvrtou nechali, protože nemířila do obydlené oblasti (střílí se vždy 2 protirakety na cíl a salva stojí asi 100 tisíc šekelů, asi 20 tisíc USD). Teroristi se buď chvástají (aby se zalíbili svým sponzorům), nebo jim ty dvě rakety letěly někam jinam - Kásamy jsou dost nebezpečné i pro svou obsluhu a blízké okolí.

1 0
možnosti
Foto

Židi prostě nejsou v módě, stejně jako předchozí stovky let. Na kom už si chudák novinář může zchladit žáhu? Na Romech, uprchlících, lidí s odlišnou sexuální orientací, ...? To hrozí ztrátou práce, židé to se může, to je podle OSN korektní. A titulky na idnes nejsou o moc jinší. Dnešní novinář musí zaujmout už prvním slovem, potom se pitvat do hloubky (oslovená matka nechtěla k vraždě dcery poskytnout rozhovor), nebo dělat z komára velblouda (předseda Občasně demokratické strany Fiala to natřel Babiškovi). Pomlouvat je vždy jednodušší než hledat něco dobrého. Seriózně se tvářící média dnes kradou práci bulváru.

1 0
možnosti
MK

Je alarmující a znepokojivé, jak se nenápadně vynořují protižidovské aktivity. Musíme je sledovat a hned v zárodku utnout. Je mi z nich nanic. Nejdříve nám vnucují multikulti a teď nám budou ještě do hlavy impantovat antisemitismus ???

2 0
možnosti
Foto

To znamená, že kdyby byl Izrael obydlen Eskymáky, tak byste nejenom dnešní záležitost hodnotila jinak? A nebo byste připustila jiné její hodnocení?

1 1
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal