Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J54a25r82a 23R96a30n39k

10. 1. 2017 4:41

Karma za dobre napsany blogR^

0 0
možnosti
JR

J44a43r17a 65R73a87n79k

10. 1. 2017 4:40

Omlouvam se, dala jsem sem odkaz a ten patri do jine diskuse......sorry.

0 0
možnosti
Foto

Já se domnívám, že Češi vytušili, že ten pán se v reklamě neobjevil proto, že je to člověk, ale proto, že je to černoch. Tedy reklama jako taková je v jádru rasistická a na to jsou Češi hákliví. I já se vztekám, když iDnes napíše, že v USA zase "zastřelili černocha". Rasističtí redaktoři. Ale aspoň, že lidem se nic nestalo! ;-D;-D

1 0
možnosti
VM

Reakce, která vznikla na leták Lidlu je zbytečná, neopodstatněná, tedy alespoň z mého úhlu pohledu. Na druhou stranu dokážu pochopit uvažování kritiků, kteří prostě toho vnucování multikulti už mají pokrk a svou zlost si vylili na onom letáčku.

0 1
možnosti
JR

J66a24r12a 82R62a86n37k

10. 1. 2017 4:32

Kritiku, nebo pavlacovych dam a domovnich duvernic?

1 0
možnosti
ZW

Mě osobně nijak nevadí černoch v letáku, přesně jak se stále opakuje - komu se nelíbí leták, obchod, ceny, přístup prodavačů a já nevím co ještě - ať tam zkrátka nechodí nakupovat. Ta žena měla poněkud příliš hysterickou reakci, to není sporu

Co mě ale docela nadzvedlo ze židle, byla reakce, které se jí dostalo. Že prý "Čím více ze světa totiž poznáte, tím větší toleranci vůči jiným máte." A to už je manipulace, protlačování nějakého světonázoru. Navíc dost pochybného. Zkrátka ten človíček, co tohle vyplodil, si usurpuje právo na jediný správný názor, co je dobré a správné. A to mě osobně vadí neskonale víc, než černý model. Ať si fotí, co chtějí, rajčata, černochy nebo fusekle, ale ať se nás nesnaží vzdělávat v tom, že je třeba zvedat toleranci. To nějakému obchodnímu řetězci rozhodně nepřísluší.

0 1
možnosti
AP

Je to jednoduché. Komu tenm model vadil, ať nechodí nakupovat do Lidlu. Pokud Vás bude dost, aby to Lidl poznal na tržbách, tak jej příště na leták nedá. Pokud tam dál nakupujete, pak Vám asi až tak nevadí.

2 0
možnosti
AF

Dříve před jejich invazí jsme byli velice tolerantní.

Po neskutečné invazní vlně násilníků, netolerantních a neintegrovatelných lidí z třetího světa, naše tolerance logicky končí !

10 2
možnosti
PH

Nerozumím tomu, proč nejsou v katalogu i indiáni, pouze samí běloši a najednou černoch. Že by byl Lidl rasistický vůči jiným rasám než černoši a běloši?

4 0
možnosti
Foto

Alpha Dio ma smulu, ze vypada, jako by slezl z plne nalozenehu clunu Frontexu a k tomu ma hodne lidi averzi, takze ta negatini reakce je prirozena a na zaklade toho jsme jen o to vic masirovani, abysme priste uz drzeli pusu a krok a zvykli si.

9 7
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal