Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pane autore, zatím jsem vás považovala za autora realistu. Teď jste nám dal na vědomí, že to tak není.

VY OPRAVDU věříte, že jde o toho človíčka ? Že jde o toho kluka ? To si OPRAVDU myslíte ??? Takhle nás připravují, na jejich pozdější "příděly", invazi ... na "lásku" k multikulti !!!

Vy nevidíte a nevnímáte, jak je téma prchlíků a multikulti maxi citlivé ? Jak je naše část Evropy, tedy občané naší části Evropy, jak je pro nás naprosto nepřijatelné, abychom tady přijímali muslimské prchlíky? A jak jsme západním establishmentem a plus sebevědomými sluníčkářskými "elitami" nálepkováni - islamofobové, extremisti, populisti ???

Vy nevidíte, že ten leták - pro zemi kde černoši nežijí (a když, tak nanejvýš 0,003%) - JE PROVOKACE ? Zcela účelně použitá ? Vy nevnímáte "rýpance" v EU každou chvíli, že kdo odmítá kvóty, že cosi "trestně".. ?

Nejde o toho kluka, jde o ISLÁM !!! A o to, aby nám tu nikdo podprahově nevymýval mozky! Nevnucoval jakési pofiderní "multikulti evropské hodnoty".

My tady Islám odmítáme, se vším, co představuje. Do Evropy nepatří !

4 7
možnosti
Foto

v principu nejde o černou barvu kůže, ale o to, že řada Čechů jeho fotku v reklamní letáku pochopila že jde o stejnou manipulaci s jakou naše mozky už pár let masírují média, nejen česká. Že jde o záměr udělat z Evropy USA a z Česka třeba Nové Mexico.

7 0
možnosti
Foto

Mimochodem, je to moc hezký chlap. Nebýt toho rozruchu, ani bych si toho nevšimla.

3 0
možnosti
Foto

Je to čirý a krystalický rasismus - ovšem není to nic nového, jen to co bylo skryto vyplavalo díky imigrační vlně napovrch. Je to smutné, ale je to tak. Vám karma.R^

8 2
možnosti

SouhlasR^ Ano, ta reakce lidí je v 21.století těžko uvěřitelná...

8 1
možnosti
JN

A pořád dokola se o tom bude psát. Čím víc lejno rozmazáváš, tím víc smrdí.

6 1
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal