Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Ta dívka byla Arabka? Já myslel, že u Arabů by si něco takového (jít sama na oslavu) dívka nemohla dovolit.

1 1
možnosti
DP

Nemůžete házat všechny arabky do stejného pytle. Zvláště mnohé mladé izraelské , jordánské a libanonské arabky se často neliší od evropských holek, kromě toho jsou i křesťanské arabky, které také mají dost velkou volnost. Na mém bývalém pracovišti dělala jedna arabská křesťanka (zdravotní sestra, manžel libanonský křesťan) sama šla s náma na mejdan spolupracovníků a taky se tam pěkně "rozjela", u vdané arabky z třeba Kataru, Saudské Arabie atd naprosto nemožná věc.

2 0
možnosti
JH

Pane Stejskale, popsal jste děje pravým jménem, za to budete jistě kamenován, jako jsem byl kamenován já, když jsem se ptal, kolik těch mrtvých vlastně musí být, aby se lidem otevřely oči? A to včetně Vás.Teď ještě zbývá, aby se naši politici taky vzpamatovali a postavili se islámskému nebezpečí čelem. Žádný terorismus jen ideologie, která tyto hrůzy přehlíží a omlouvá. To je ta pravá příčina.

5 0
možnosti
JB

Obávám se, že se začne naplňovat rčení, jak na Nový rok, tak po celý rok. :-(

3 0
možnosti
JH

To platilo vždy, protože to říkali naši předkové a ti to zase slyšeli od svých předků a ti zase od svých. Takže dlouhe generace a není možné aby se všichni pletli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal