Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Stejskale, velice rád čtu Vaše blogy. Jsou zasvěcené a psané se znalostí problematiky. Je potřeba Vámi sledované téma neustále připomínat, protože Izrael čelí neuvěřitelně špinavé a nespravedlivé kampani. Proto jim i Vám držím palce.

2 0
možnosti

Ke zprávám o této válce jsme přistupovali v r. 1967 s rozpaky, protože se tehdy v našich novinách o napětí mezi Izraelem a okolními státy nepsalo, nic jsme tedy o situaci nevěděli. Byl jsem tehdy na vojně a měl jsem za pár dnů odcházet do civilu. Když se po zveřejnění prvé zprávy (myslím, že to bylo večer) začali přicházet vysocí důstojníci do kasáren, shromáždili se na štábu a byli tam celou noc, tak jsem měl vážné obavy, že do civilu neodejdeme. Asi někdo vydal pokyn, že tuto válku budeme řešit jen v novinách, do civilu jsme odešli bez odkladů.

0 0
možnosti
Foto

Chci Vám popřát, vážený kolego, do nového roku dobrou mysl, dobré články i jejich čtenáře a stylově: Le chaim...R^

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, vážený pane Tomáši. I Vám připíjím, byť symbolicky: Na život.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal