Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V12l18a92d86a 20V13a36n48e58k

18. 10. 2016 5:59

Už je úplně jedno v kolik, kam, kdy přijede zeman dělat ostudu.... V civilizovaných zemích světa je jenom k smíchu a politovaní... :-P

2 0
možnosti
MK

Z celkové, místy trapné diskuse je patrno, že je lhostejno, jaký je problém; hlavně když je možnost si "čutnout" do prezidenta.

2 8
možnosti
PV

prezident ma ovcacka a letovi inspektori odborare - vrazedna kombinace ;-D

1 0
možnosti
Foto

Zemana nemam rad. Ale musim pred nim smeknout, jak to ma pod palcem. Prece nebude prezident na verejnosti kazdy den lhat? Staci si zaplatit sveho Ovcacka. Ten ma lhani v popisu prace. Verejnost diskutuje o pravde ci nepravde Ovcaka a na Zemanovy vyroky se zapomina.

2 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, kdyby v nějaké vzdělanější zemi zjistili, čím se tady, zcela vážně, zabírají dospělí a svéprávní lidé, tak by se podivili.

Takovouto pozornost získal kdysi v Německu spontánní výkřik jednoho televizního reportéra:

Müller macht Mexico möglich.

Psal se rok 1969 a ti nápaditější jistě přijdou na to, oč šlo. Nápověda k tomu je: Křestní jméno Gerd.

2 5
možnosti
MB

... a to napíše ten, co každý den napíše dva blogy o nesmyslech, z toho jeden je věnován Václavu Havlovi...

13 1
možnosti
MD

Ano, 'hrad' ma problem. Ale v podstate jen zastupny. Jako nektere jine, ktere by byly 'za jistych okolnosti' oboustranne prehlednutelne a nebylo potreba pitvy a podobnych pitevnich protokolu.

0 9
možnosti
Foto

Hrad má problém, ale nevadí mu to, dokud má tak věrné příznivce jako vy a bohužel velké množství dalších, kteří mu prominou cokoliv

14 1
možnosti
Foto

On ten zaměstnanec Hradu, co má na starosti cesty prezidenta, byl jedničkou na kandidátce SPO ve Zlínském kraji. Možná, že byl tak zaměstnán a vyčerpán předvolební kampaní, že na přípravu cesty prezidenta Zemana na pohřeb slovenského prezidenta Kováče už mu nezbývalo tolik sil. :-)

5 0
možnosti
KH
BV

Pane Stejskale,

i když už jste to tak důkladně rozebral, stále vám zbývá objasnit pár maličkostí

1) Předložil jste předběžný program slovenské strany. Jaký byl ten definitivní? Nemohl se lišit?

2) Mohl byste vysvětlit, zda je možné aby během 5 minut kondolovali Schuster, Gandalovič a minimálně 5 zahraničních delegaci (předpokládám, že se zúčastnili zástupci sousedních zemí a pravdopodobně i další)?

3) Podle toho předběžného programu měl prezident Kiska přijít v 11:40. Ve skutečnosti přišel v 11:30. Tedy došlo k urychlení programu o 10 minut. To bylo způsobeno mimo jiné tím, že Poláci dorazili už před 11 hod a nedodrželi program. Také ostatní delegace kondolovali oproti programu dříve, takže i Kiska musel přijít dříve.

4) Jak si můžete být jist, že mezi českou a slovenskou stranou nebyl odsouhlasen program s příjezdem našeho prezidenta na hrad v 11:35?

PS: Doprovázel jsem vedení velké korporace při přeletu z Ruzyně do Bratislavy, Se soukromým Learjetem jsme odstartovali během 5 minut

1 1
možnosti
MM

Proti čemu ve svém příspěvku argumentujete? Ovčáček konstatuje, že ke zpoždění došlo a to bylo zaviněno, nejdříve počasím a potom chybou ŘLP. Tak co s tím?

14 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal