Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Oni jsou prostě takoví, je to banda povýšených, náboženských šílenců, přitom se mezi sebou perou, zda následníkem proroka Mohameda musí být jeho příbuzný nebo jím může být úplně někdo jiný. My to nedokážeme ani pochopit, natož takové lidi přijmout. Největší chybou bylo, srát se do jejich světa, ať si tam řežou hlavy a ruce, ať se kamenují, ale "pro všechny Kristovy rány" netahejme si je sem, k nám. To nemůže dopadnout ani trošku dobře. Evropané za svůj život na nehostinném severu, tehdy, zaplatili obrovskou daň, musili být velmi kreativní, přemýšliví, vynalézaví, technicky a vědecky zdatní a dnes nám chce někdo naši civilizaci ukrást a jsou to ti, kteří nikdy nemusili nic takového podstoupit, protože jim Alláh nadělil příznivé podnebí a nerostné bohatství. Dnes se roztahují po celém světě a všude dělají jen bordel a my, tedy ne my, ale levičáčtí multikulturalisté, neomarxisté, zkrátka komunisté potřebují zlikvidovat a přehlasovat svobodnou opozici, aby mohli i nadále tynout z práce druhých. To by bylo na celý článek, takže nakonec, Izrael musí být náš vzor a pokud nebude, zahyneme.

4 0
možnosti
Foto

politika ani paranoia do sportu nepatří

1 1
možnosti
HM

A zase a zase znovu se ukazuje, že nejnenávistnější a nejpodlejší jsou muslimové.

5 0
možnosti
Foto

Každý tým má právo nenastoupit k utkání s jiným týmem. Znamená to automaticky kontumační vítězství soupeře. Nevidím v tom problém. Je to hloupé a trapné vzdát zápas bez boje. Ale automatická porážka je myslím dostatečným trestem.

1 5
možnosti
DT

Zajímalo by mne, jestli by se takto sportovci zachovali i v případě finálového utkání, ale tuším, že asi ano...

Holt i fair play má své meze...

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal