Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že doc. Konvička názorně seznámil veřejnost s termínem "prank". Já to rád nemám a občas prankster tvrdě narazí (yotube je plné příkladů).

Že se jedná o divadlo bylo snad dost patrné z příjezdu na velbloudu. Podstatné je ale to, že kde kdo obviňuje aktéry tohoto průvodu s alegorickým vozem z jakéhokoliv budoucího útoku muslimských teroristů u nás, a to je ještě horší, než ten prank samotný.

Je to je logika tvrzení, že znásilněná žena si za to může sama, protože někde šla sama nebo si něco oblékla.

Protože muslimové vynikají v tom, jak se cítit uražen nebo vidět urážku islámu v čemkoliv, jediný způsob, jak jejich teroru zabránit, je přijmout šaríju dobrovolně. Ne, to teda opravdu nechci.

Kdysi jsem měl dojem, že v izraelci musí kolem těchto věcí chodit po špičkách, aby náhodou nenaštvali nějakého mohamedána, ale kupodivu ne. Zkuste si vygůglovat na youtube "Ahmed and Salim", pěkná satira. A ty dva autory, tehdy puberťáky, nikdo neviní, že vyprovokovali nějaký sebevražedný útok. Oni sami nechodí kanálama a neskrývají se, jako Salman Rushdie.

Tak jestli je Konvička zločinec, který přivolává teror ISILu, vzhůru, a preventivně zahalte své ženy do burek, zakažte vepřové a zakomponujte šaríju do trestního zákoníku, modlitební kobereček do každého auta jako povinnou výbavu a použít 5x denně.

Blbý vtip snad ještě pořád není zločin.

2 0
možnosti

Souhlasím . Islám je o podrobení . Nesmíme se podrobit a humor je také jeden z typických českých prostředků odporu - prostě jsme smějíci se bestie , jak si stěžoval protektor Frank. Hlavně nesmí zůstat jenom u toho humoru , protože by se nám mohlo stát , že se sice budem usmívat , ale v situaci , kdy nad námi bude stát džihádisty s kudlou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4799
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 839x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal