Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M92i12l98a80n 55K26e26s54l

22. 8. 2016 16:33

Jak na to ,že je to nebezpečné ten Belgičan přišel.Neslyšel jsem,že by v Belgii někdy takové divadlo pořádali odpůrci muslimů.Jak jsem byl informován tak v Belgii to pořádali muslimové ve stylu jak je to u nich zvykem.Ne jako,ale doopravdy.

1 0
možnosti

J18a43n 85F11r62o73l58í88k

22. 8. 2016 16:28

Jestli se stoupenci IS naučili česky a bedlivě čtou ty slátaniny, kterými nás masmedia krmí jen proto aby se dostavili se skutečnými pistolkami do Prahy pak to bude autore vážné. Já se tedy bojím víc Merkel než těch inženýrů a gynekologů s bravurní češtinou.:-P

1 0
možnosti

Osobně mi ještě otřesnější připadalo to tancování nahotinek, pojídání vepřového a pálení koránu................ ale je to v podstatě jedno.

Co místní diskutéři moc nereflektují je --- o co vlastně Konvičkovi jde?

A tady je myslím odpověď jasná -- chce se dostat k moci, do parlamentu, ke státním penězům. Po počátečních žvástech (tak před rokem), že budou mít 40% ve volbách a podobných nesmyslech je nyní de facto nula. Chce mocí mermo oživit svou "kariéru" a šance. Proto celé to divadlo....................

4 1
možnosti
Foto

Situace byla hlavně v prvních chvílích paniky velmi dramatická. „Lidé po sobě šlapali, padali. Všichni se hrnuli, skákali přes stoly a schovávali se, kde to šlo. Klidně mohli ušlapat i ty malé děti. Utíkaly stovky lidí, možná pět set, zkrátka celý Staromák.“

Podle servírky mohlo dojít i k tragédii. „Jeden náš pravidelný zákazník, pán co sem chodí na kávu, má střelnou zbraň a řekl, že kdyby ji měl u sebe, tak by ji použil. Ty demonstranty by instinktivně zastřelil. Měli štěstí, že se nic takového nestalo.

Hra na bojovníky Islámského státu vystrašila i židovské turisty. „Akce se odehrála v blízkosti židovské obce a my tu hrozbu vnímáme mnohonásobně víc. Pár metrů od toho místa seděli izraelští turisté, kteří to mají denně v krvi, takže ti lehli na zem. Reagovali tak, jakoby reagovali v Izraeli. No a za pět minut už to ví celý izraelský Twitter. Mezinárodně udělali České republice nesmírnou ostudu,“ okomentoval Konvičkovo počínání pro iDNES.cz majitel pražské košer restaurace Aaron Günsberger.

1 1
možnosti

J30a45n 71F60r17o89l23í48k

22. 8. 2016 16:24

Tak to vidí současné Rudé Právo a ČT. Nebyl jsem tam nemohu soudit, ale podle fotek tam zdatně statovala policie a jen blázen by to mohl považovat za něco jiného než fikci. Fikce ovšem našim papalášův vadí. Realita ne.

1 0
možnosti

Jenže ta akce byla opravdu bláznivé divadýlko. Měli tam dokonce živého velblouda. Bylo to tak provokativně ztřeštěné, že se to prostě nedalo brát vážně. Zvláště ten velbloud, viditelně falešné vousy aktérů a dorovod policie působily naprosto jednoznačně. Proto také lidi normálně seděli na lavičkách, chechtali se a fotili si to. To, že někdo mohl reagovat panicky, není důkaz nebezpečnosti takových bláznivých akcí, ale důkaz nebezpečnosti těch, kdo tyto akce provádějí ostrými náboji a bez velbloudů.

Podle Vás právě na tuhle scénku mohou "fanatici z Daeše" zareagovat tím, že přenesou svůj teror do Prahy. Sice poněkud alibisticky říkáte, že to bezprostředně nehrozí, ale vpodstatě jste řekl, že to od nynějška hrozí.

Jenže Vám unikla jedna podstatná věc – spouštěčem islámského teroru nejsou ani bláznivé scénky, ani karikatury, ani knihy Salmana Rushdieho, ani filmy s kritikou islámu, ani turisté na francouzském Azurovém pobřeží, ale výhradně a pouze samotný islám. I kdybychom zakázali divadla, karikatury nebo kontroverzní knihy, vždycky si islamisté najdou důvod, proč zabíjet. Vždycky.

Vy se vlastně snažíte islámské násilí logicky zdůvodnit jako "reakci na něco". Pokud si myslíte, že islamisté nebudou útočit, když je nebudeme dráždit a provokovat, tak to si myslíte špatně. Tady nelze uvažovat v evropských myšlenkových souřadnicích. Tohle je ďábelské násilí, které nikdo ničím neuchlácholí, natož aby ho bylo možné logicky zdůvodnit. Stačí se podívat na oficiální české muslimské stránky (např. http://www.e-islam.cz) a uvidite, jak strašlivé myšlenky jsou tam publikovány a nic se neděje. Mně osobně děsí, že tady mezi námi žijí lidé, kteří považují urážku Muhammada za horší zločin, než vyvraždění celé redakce francouzského satirického časopisu, a tento svůj názor svobodně publikují a rozsáhle zdůvodňují právě na oněch stránkách.

A pak se nějaký Konvička vyšvihne na Staromáku na velblouda a je z toho poprask.

10 0
možnosti
Foto

Už to tady psal pan Prokop. Mohou děkovat jen tomu, že u nás se zatím /zaplať Bůh/ nic nestalo.

Zdá se, že intelektová úroveň hnutí pana Konvičky konečně manifestuje svou hloubku. Ještě jinak řečeno: "Co blbec rozumu, to rozum blbci".

Za článek karma.

5 3
možnosti
Foto

Souhlasím. Někteří lidé jsou schopni udělat v honbě za svojí kariérou cokoliv. Mohou být rádi, že u nás je muslimů opravdu minimum a těch radikálních ještě méně.. Zkusit to udělat v Německu, Francii či Belgii, mohli by děkovat Bohu, že je policie nerozstřílí. O takovém Izraeli, který s radikálními muslimy denně bojuje, ani nemluvě.

4 3
možnosti

J17a26n 60F22r10o20l10í80k

22. 8. 2016 16:32

O ostré střelbě policie na plných náměstí v Bruselu, Paříži nebo Berlíně si můžete zdát jen svoje vlhké sny. V Izraeli by asi penderekovou sklidili. Tam by pro podobná představení neměli moc pochopení.;-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS