Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tahat politiku do sportu nebo do humoru není vhodné

0 1
možnosti
ZS

U toho druhého obrázku dost záleží na úhlu pohledu, kdo je na jaké straně zdi. Podle mého (strážní věže vystupují většinou na nepřátelskou stranu) jsou Izraelci uvěznění za plotem okolními arabskými národy stejně jako kdysi za nacismu v K-táborech. Takto to asi autor nemyslel, ale je to svým způsobem blíž realitě.

0 0
možnosti
Foto

Ode mě máte KARMU R^.

3 0
možnosti
VM

Západ sklouzává do anarchismu,čím dál víc....

0 0
možnosti
Foto

Opak je pravdou. Abyste totiž mohl zplynovat miliony lidí, k tomu je zapotřebí dobře fungující stát.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že na karikaturu, satiru či černý humor nelze z podstaty věci nahlížet obecným vkusem a hlavně ne obecnou morálkou. Není žádnou "tělesnou vadou", když tento přístup někomu nevyhovuje, ale na druhou stranu není asi důvod ho soudit. Někdy lze skrz humor vyjádřit hrůzu a absurditu lépe než sugestivním líčením té hrůzy či absurdity.

0 2
možnosti
IS

S Vaší úvahou lze souhlasit. Ovšem nejsem si jist, že s tímto záměrem byla ona soutěž "humoru" organizována. Myslím tím záměr "vyjádřit hrůzu a absurditu lépe než sugestivním líčením té hrůzy či absurdity".

1 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal