Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kdyz se zameni pricina s nasledkem, pak to funguje dokonale. v zemich ceskych klasika.

0 1
možnosti

Dobrá myšlenka. Spiklenci (tj.okruh Šlachta - Babiš) sice našli "fintu" v tzv.pověření výkonem funkce, ale i to je vlastně důkaz, ne?

1 0
možnosti

Myslím, že dneska jste to pěkně zmotal. Tenkrát byli ti tři palousci přesvědčováni, aby odešli, Šlachta se rozhodl odejít sám a oznámil i dopředu, že když mu budou kazit práci, tak že jí radši dělat nebude. To že dneska je u celníků je pro mne lepší, než kdyby šel do soukrommého sektoru. A snad nikdo nepochybuje, že tam by ho za jeho znalosti a známosti zaplatili mnohem lépe, než nějaká tabullka pro úředníky.

3 5
možnosti

Kecáte jak hlásná trouba.

1 0
možnosti
Foto

Dostal vysoký post v Celní správě ČR aniž splnil zákonou podmínku, že musel být předtím celníkem.

4 1
možnosti

Nějak ty jeho zapadlé oči fanatického savonaroly a vůbec celá ta pověst zapáleného (naivního?) srdcaře, dostávají lehce pokouřit.

1 0
možnosti

A86l40e65s 80H67r86y98c

10. 8. 2016 12:22

Tam se mu bude určitě líbit, tam bude mít šanci zabavit nepoměrně více kabelek.

4 1
možnosti
Foto

Tehdy ale nebylo jasné, zda vyjednávání Nečase s oněmi poslanci nelze považovat za korupci. Zákon je formulován tak, že to je nejasné. Teprve příslušný soud ex post sdělil, že na jednání ve Sněmovně se vztahuje imunita. Ale prozatím neskončila tato kauza pro Nečase.

0 3
možnosti
Foto

Nebylo sice jasné, zda se jedná o korupci, ale do vazby ty tři exposlance vzali! Pak jim stát musel zaplatit odškodné. To je jako v Rusku - není sice jasné, zda šlo o trestný čin, ale pro jistotu je šoupneme do vazby.

2 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal