Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Včera jsem po 22. hodině sledoval debatu k této kauze. Byl tam nějaký zástupce Reportérů ČT a mluvčí ERÚ. Ten reportér tam omílal stejnou mantru, jako státní zástupce, a sice, že paní Vitásková nezajistila odebrání udájně neprávem přidělené licence dvěma majitelům solárních elektráren. Je s podivem, že nikdo (ani soud) nebere v úvahu, že otázka těchto licencí je doposud projednávána u správního soudu, kam ji předala právě paní Vitásková a správní soud ještě nerozhodl ani o tom, zda byly licence přiděleny neprávem. Skutečně nechápu (stejně jako včera mluvčí ERÚ), co to má znamenat. Vypadá to skutečně jako politicky motivovaná zakázka.

Souhlasím i s tím, že i kdyby byla vinna (o čemž velmi pochybuji), je trest neúměrně vysoký. Zejména ve světle včerejší reportáže Reportérů ČT o Kamencovém jezeře, kde jsme se mohli mimo jiné dozvědět, že podvodník a zloděj Alexandr Novák, který okradl stát o 40 miliónů, si za to odseděl pouhé dva roky a hned po návratu z vězení zakoupil v Chomutově několik hotelů a pochopitelně má prsty i v kauze Kamencové jezero. Pokud jste neviděli včerejší Reportéry ČT, vřele doporučuji.

6 0
možnosti
VJ

Je to PANÍ Vitásková!R^!

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

Zdá se, že paní Vitásková šlápla někomu na kuří oko zvlášť bolestivě. Moc by mne zajímal onen soudce a jeho majetkové poměry /tedy ty nejnovější/.

8 0
možnosti
Foto

Tak toho "soudce" už z několika kauz znám, a pokud jsem měl možnost se s jeho rozhodováním seznámit, tak nějaké důkazy ho nikdy příliš neomezovaly. ..

0 0
možnosti
ZL

Doporučuji zhlédnout "události, komentáře" z 22.2.2015. Tam bylo ukázáno, jak a kdo v EU loboval a kdo prosadil /ovlivněn našimi lobisty/ v ČR.

1 0
možnosti
Foto

Mě na tom zarazilo, že ten kdo onen podvod spáchal dostal méně než ten, kdo ho přikryl (vše údajně).

6 0
možnosti
JC

Kdo hlasoval pro solární byznys

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=38530

To je třeba stále mít na paměti.

9 0
možnosti
SN

:-)......Nic, než velký souhlas ! "Cosa nostra" v "demokratickém kabátě"! Když jde o prachy, je všechno dovoleno . R^R^R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal