Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nesouhlasim.Ano,Írán je pro Izrael nebezpečný,jenže mezi íránskými politiky jsou i rozumní,relativně,lidé.Kdežto ISIL je zločinecká organizace,která je proti celému nemuslimskému světu.O zločinech ISIL toho bylo napsáno dost.Je pravda,že ISIL se k Izraeli příliš nevyjadřuje,což ovšem nedělá ani S.Arábie,rival Íránu,přitom ta podporuje džihádisty.Zřejmě jsou si vědomy síly Izraele a nechtějí provokovat, o to ovšem mohou být nebezpečnější.ISIL není parta palestinských dobrodruhů.

Nechci hájit protiizraelskou politiku íránských imámů,ale ISIL,který je podporovaný S.Arábií je mnohem nebezpečnější.

Nicméně zrušení sankcí bylo možná chybné.

0 0
možnosti

J49a32r26a 26R45a59n43k

23. 1. 2016 1:31

On Iran obcas podporuje neprimo ISIL:-/

0 1
možnosti

Role Izraele při rozvratu zemí Blízkého východu je známá, stejně jako jeho role skrytého podporovatele IS. Pro mě nic překvapivého.

Pokud se jedná o jaderné programy, tak jsou na světě už jen dvě země, které je nemají pod mezinárodní kontrolou - Severní Korea a Izrael.

0 3
možnosti

Je zbytečné dohadovat se, který ďábel je horší.

0 0
možnosti
Foto

Taky jsem narazil na tvrzení, že Daeš má obavu jedině z IDF, ostatní armády považuje za snadné soupeře. Ale IDF jako protivníka se obává, protože je to odhodlaná síla, která má zkušenosti s tímto způsobem boje.

2 0
možnosti

Alespoň pro zdání objektivity by jste mohl uvést třeba i aktivity izraelských tajných služeb na území iránu, kupříkladu zrovna ono vraždění iránských vědců, podílejících se na jaderném programu.

1 2
možnosti

To byste chtěl po panu Stejskalovi moc, ten má vidění pivovarnického koně;-D

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS