Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Kde se ztratili všichni rozhodní politici, intelektuálové a lidé s vizí a názorem ? Proč nevystupují na obhajobu lidských práv a nebrání normální, lidské hodnoty? Děje se ve světě něco divného. Zvláštní období plné zdrženlivosti a relativizování všeho. Je potřeba zlo pojmenovat a odsoudit, v případě politických reprezentací , udělat i kroky proti němu.

1 0
možnosti
OP

V době, kdy mají všichni plná koryta a přemýšlejí jen o tom, jak je ještě více naplnit, nečekejte zázraky. Věci se hýbou, bohužel, jen když je zle

0 0
možnosti
MW

v těchto zemích se musí ženy  vzpamatovat ,ale to půjde  těžko ,protože i u nás se najdou takové ,které si nechají vymývat mozek ..

a jistě jich plno zaplatí za svou snahu o rovnoprávnost  životem..!!

3 0
možnosti
EC

Martin Wunsch: Máte pravdu, ale ženy nezmohou moc, když je represe k nim v zákoně tak velká, jako v Iránu. Vymetat špínu se mosí odzhora.... Co ale vím, tak je tam spousta demonstrací, byla tam kamarádka a říkala, že dobrá polovina Iránců má ajatoláhů plné zuby.

0 0
možnosti
SB

A nejhorší na tom, je, že při své drzosti tuhle absurditu neomezí jenom na své území, nýbrž jsou jednou v budoucnu schopni tvrdit, že je nábožensky uráží, když česká holka půjde v Čechách na zápas mezi českými Kralupami nad Vltavou (tedy nad českou Vltavou) a českou Planou nad Lužnicí (tedy nad českou Lužnicí).

4 0
možnosti
IK

Přesně. Díky tomu, že naše civilizace místo nekompromisní reakce projevům agresivity a netolerance stále ustupuje, mám strach, že se dožiji doby, kdy moje dcera bude nucena nosit burku.

4 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal