Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rusové mají smůlu ( a USA štěstí), že  car prodal za pár drobných Aljašku;-)

1 0
možnosti

Pan Vyvadil je pan Vyvadil. Chápu, proč touto formou píše a pro koho píše. Zásadně s tím nesouhlasím. Nejsem jeho volič a pravděpodobně nikdy nebudu.

3 0
možnosti
Foto

Autor se zde rozčiluje, ale na základní otázku, čeho že je tedy pokračováním Lomonosovův hřbet, neodpovídá. To je ale základní chyba, neboť nejprve je nutno vyvrátit vědecké poznatky moderní vědy a pak je teprve možné se rozčilovat na Ruskou Federaci.

0 14
možnosti

Myslím, že verzi, že Lomonosovův hřbet je pokračováním Sibiře, bude podporovat i Čína. Bude to pro ni výhodné, protože až Sibiř ovládne ona, bude to mít i s tím hřbetem.

5 0
možnosti
Foto

Svrchovanost nad Arktidou vyhlásil SSSR už před WWII.

Není známo, že by někdo byl tehdy proti.

0 10
možnosti

Není podstatné, zda někdo proti tomu protestoval, ale to, zda to někdo uznal.

Já mohu vyhlásit svou vlastní osobní svrchovanost nad Madagaskarem. Určitě proti tomu nikdo nebude protestovat, protože je to taková hloupost, že to nikomu nebude stát ani za protest. Ale nikdo to neuzná, a tudíž si takové své vlastní vyhlášení svrchovanosti budu moci strčit za klobouk.

15 0
možnosti

M80i26l35a88n 85R53a98d86e69k

27. 8. 2014 18:55

Vyvadil je srab a profesionalni zradce, jakmile bude hrozit Cesku Islam, bude z nej horlivy muslim. S lejnem se clovek nesmi mazat, tim vice smrdi

Pocita s tim ze Putin opravdu pujde do valky, spise si to preje, a to ze se Ukrajinci uz brani, Polsko a Pobalti si pripravuji poradne klacky pro vsechny pripady, to je pro nej spinavost. Vsichni by se meli ihned vzdat, a dat Vyvadilovi moc a koryto

17 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Kanada bezvýhradně podporuje americkou agresorskou politiku, tak má pan Vyvadil pravdu.

3 23
možnosti

J98a86r85a 60R43a34n70k

27. 8. 2014 19:13

Se musim zeptat Harpera, ze nam jeste ten kluk usatej nic nerekl?;-)

5 0
možnosti

Neni,Rus nebo bolsevik vzdy brali dokud je nekdo pres tu pazouru neprastil.

KARMA

8 0
možnosti

On pan Vyvadil má v jedné věci pravdu, když píše o oblasti pólů v množném čísle. Na planetě totiž existují póy zeměpisné a póly magnetické. Takže jde o oblast, kde je severní zeměpisný pól a několik stovek kilometrů od něj (na 82°42′ jižní šířky a 114°24′ západní délky) rovněž severní magnetický pól. Tudíž ty póly jsou dva, a proto množné číslo je správné.

Po této stránce má čirou náhodou pravdu pan Vyvadil. Avšak opravdu čirou náhodou, protože si myslím, že takhle on neuvažoval. Při jeho nedostatku inteligence pochybuji, že by vůbec věděl o existenci magnetických pólů. Prostě něco plácl a náhodou se to dá interpretovat i správně.

Ze všech ostatních hledisek má pravdu autor tohoto článku.

7 1
možnosti
Foto

S Vyvadilem nemá cenu polemizovat. Jej nějaké názory nezajímají. Vyprázdní se, spláchne a jde dál.

24 0
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal