Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud činy následují slova pak vám rád dám za pravdu. Dosud jsem ale neslyšel ani nečetl o jediném činu, kterým by SG doložil své "pokání".

Jistě existují lidé, kteří dokázali změnit svůj vlastní svět a své hodnoty o 180 stupňů, věřte ale, že znám mnohem více těch pro které je třeba právě křesťanství pouhou zástěrkou jejich pravé povahy. Ze svého okolí znám ty co se nejčastěji křesťanstvím zaštiťují jako největší hajzly.

0 0
možnosti
JC

Naprostý souhlas, pane.

2 0
možnosti
Foto

Díval jsem se na část rozhovoru se Stanislavem Grossem. Vzhledem k tomu jak vypadal, jak hovořil, má zřejmě vážné zdravotní problémy a docela mu věřím, že se z něj stal křesťan a že to s křesťanstvím myslí "upřímně."

Zdravotní potíže musí mít S. Gross dost velké, protože třeba v mém případě si nedovedu představit životní situaci, abych začal věřit v nějakého Boha či Bohy.

0 0
možnosti
Foto

Čiňtě pokání a Bůh Vám odpustí ... ale lidé? Ti nikoliv. Natož, aby zapomněli! Bohužel.

0 0
možnosti
SN

:-) Lidé mladí a zdraví se považují za nesmrtelné! Přikvačí nemoc, stáří, s postupujícím věkem se názory na svět kolem sebe mění. Pak je pro některé Bůh poslední instancí, která skýtá nějakou naději pro lidi, v kterých se pohnulo svědomí a s tím i pohled na vlastní minulost! R^

0 0
možnosti
MP

Těsně před smrtí se přiznal i ten, který visel na kříži vedle Ježíše. A myslím, že i ta lehká děva Maří Magdaléna se přiznala ke svým hříchům. Odpouštět je skutečné umění..

3 0
možnosti
Foto

U nás lidí převládá lidská nedůvěra vůči takovému přemetu. Koneckonců, ani prvotní křesťané nejprve Šavlovi-Pavlovi nevěřili.

Do srdce Stanislava Grosse vidí jen Bůh. Ten ví, jestli je to opravdu kajícný pohled na svůj dosavadní život, nebo jen póza.

5 0
možnosti
Foto

Podle činů poznáte je! Takže uvidíme.

Jsem jinak ochotem věřit, že i z Kájínka se může stát mravný a poctivý člověk (pokud vůbec něco nebláhého spáchal), že V.K. si nasype popel na hlavou svou kvůli privatizaci atd. Ale ten Standa? Leda že by si někde koupil odpustek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4808
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal